Hünnap keçiboynuzu özü hiçbir katkı maddesi içermeyen ve daha yüksek miktarda meyve özü ile üretilmektedir.
Meyvesinin özüyle elde edilen keçiboynuzu özü kokusu ve tadıyla eşsiz bir gıda olmasının yanı sıra, insan için gerekli olan mineralleri ve değerli pek çok vitamini bünyesinde barındırması sebebiyle güçlü bir besindir. Akdeniz bölgemizde yetişen özenle seçilmiş, doğal şeker oranı yüksek keçiboynuzu meyvelerinden geleneksel tadı, yoğunluğu, doğallığı ve zengin içeriği korunarak steril üretim koşullarında elde edilmektedir.
İçeriğinde organik asitler, zengin mineral, vitamin ve kalsiyum bulunan Hünnap keçiboynuzu özü yüzde yüz doğal mucizevi bir besindir.
Hünnap Keçiboynuzu Özü vakum yöntemiyle üretilmekte ve HMF değeri 0 ile ~ 10 mg/kg arasındadır.
İçindekiler
Keçiboynuzu Özü (Soğuk infüzyon yöntemi ile elde edilmiştir.)
Ürün doğal olarak şeker içerir. İlave şeker içermemektedir. Ürünlerimizde kıvam arttırıcı, koruyucu, renklendirici ve katkı maddesi bulunmamaktadır.
Şırası alınan Keçiboynuzu meyveleri soğuk pres vakumlama yöntemiyle elde edilmektedir. Doğal yapısından ve yoğunluğundan kaynaklanan tortulaşma bozulma sebebi değildir.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.